Dentergemstraat 64
9800 Wontergem
Telefoonnummer051 63 60 63

Troeven

Dichtbij

Letterlijk én figuurlijk! Uw uitdagingen zijn ook de onze. Onze aanpak is erop gericht uw persoonlijke situatie te kennen en te begrijpen. We staan aan uw kant. Wij zijn pas tevreden als u het ook bent.

Wij houden van korte en directe communicatie. Zowel telefonisch als face-to-face. Ons luisterend oor is nooit ver weg. U treedt met ons in contact per telefoon, per mail, per fax en via onze website. U komt héél snel bij de juiste persoon terecht.

Dichtbij heeft ook te maken met vlotte bereikbaarheid. Wij beschikken over een grote gratis parking.

Veelzijdig

Financieel advies is een vlag die vele ladingen dekt. Uw financieel reilen en zeilen speelt zich immers af in een complexe omgeving, met invloeden vanuit fiscale, juridische en economische hoek. De Neve Advieskantoor wil graag uw gids zijn op gebied van bank en verzekeringen.

Mag het iets meer zijn? Ja zeker! Wij zijn door de European Financial Planning Association (€FPA) erkend als Persoonlijk Financieel Planner. Door middel van een financiële screening peilen we naar uw financiële ambities en investeringsplannen voor de volgende jaren. En doen vervolgens een voorstel op maat.

Voor heel specifieke vragen doen wij een beroep op externe specialisten, zodat u steeds zeker bent van up-to-date informatie.

Onafhankelijk

Wij dienen de belangen van slechts één partij: onze klant. U, dus. Ons advies is steeds geformuleerd vanuit de bekommernis om de oplossing voor te stellen die het beste aansluit bij uw belang.

Wij zijn erkend als onafhankelijk verzekeringsmakelaar. Niet gebonden aan één welbepaald verzekeringsmerk en/of aanbieder van beleggingsproducten. Dit laat toe om in alle objectiviteit “de beste keus” te maken tussen verschillende oplossingen.