Dentergemstraat 64
9800 Wontergem
Telefoonnummer051 63 60 63

U en uw gezin

Overlijden

De zorg voor uw nabestaanden is uw hoogste prioriteit. Wie zal er voor hen zorgen als u er niet meer bent? Wij bieden een waaier aan oplossingen:

  • zuivere overlijdensdekking
  • spaarverzekeringen
  • beleggingsverzekeringen met gewaarborgde rentevoet

 

MAAK een afspraak

Ongevallen

Niemand is immuun tegen ongevallen. Ze kunnen ernstige kwetsuren veroorzaken, met als gevolg een lange en dure revalidatie. De ziekenkas komt u tot op zekere hoogte ter hulp. Maar vaak totaal onvoldoende. Met een verzekering ongevallen dekt u uw gezin en uzelf in. Tegen een zeer betaalbare premie.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Aansprakelijkheid Privé-Leven ("familiale")

In de volksmond de ‘familiale’ genoemd. De vlag dekt echter een veel grotere lading. Denkt u zich maar eens in dat een lid van uw gezin onvrijwillig schade berokkent aan een derde. Deze verzekering zorgt ervoor dat u niet persoonlijk moet opdraaien voor de financiële gevolgen van deze schade.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Hospitalisatie

U bent ongetwijfeld lid van een ziekenfonds. Maar volstaat dit nog? Ereloonsupplementen, ambulante zorgen (kine), langdurige geneesmiddelen, tandzorg of niet-medische zorg. Uw hospitalisatiepolis maakt de financiële lasten een stuk lichter. Vroeg genoeg beginnen is hier de boodschap!

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Huispersoneel

Een babysit? Een tuinman? Een poetsvrouw? Voor de wet wordt u automatisch als werkgever beschouwd. En bent u dus verantwoordelijk voor hen. Met of zonder arbeidscontract. Een ongevalletje tijdens hun werkzaamheden – of op weg ernaar toe – is gauw gebeurd.
De verzekering “Huispersoneel” verlicht voor u de financiële lasten van medische zorg, revalidatie of betaling van lijfrentes.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Rechtsbijstand

Deze verzekering verdedigt uw gerechtelijke belangen. In alle onafhankelijkheid en objectiviteit. Bent u betrokken in een schadegeval en bent u niet akkoord met de voorgestelde regeling? Dan kan u steeds beroep doen op een eigen advocaat, naar keuze.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Uitvaartverzekering


Het verlies van een geliefde is niet enkele emotioneel heel moeilijk. Het brengt tevens een hoop administratieve en praktische beslommeringen met zich mee.

Uw uitvaartverzekering doet meer dan enkel de kosten voor de begrafenis betalen. Ze staat u tijdens die moeilijke momenten bij met raad en daad.

 

Lees er meer over

 

Onze partner in uitvaartverzekeringen

Onze partner in uitvaartverzekeringen is Dela – dé referentie in België op gebied van begrafenisverzekeringen en nabestaandenzorg.