Dentergemstraat 64
9800 Wontergem
Telefoonnummer051 63 60 63
okt
24

Hospitalisatieverzekering als loonverhoging: verrassend interessant

De fiscale druk in België bereikt ongekende hoogtes sinds de nieuwe begrotingsmaatregelen van oktober. Ook de bedrijfswagens – die jarenlang in België fiscaal redelijk gunstig bejegend zijn – komen onder vuur te staan.

Voor werkgevers én werknemers blijft de vraag meer dan ook actueel: hoe kan je gemotiveerde werknemers een aantrekkelijk loonpakket bieden, zonder dat de fiscus langs de kassa passeert ?

In dat verband is een hospitalisatieverzekering, eventueel aangevuld met tandzorg of ambulante zorgen, héél erg gewaardeerd.

Voor de werknemer is het een belangrijke aanvulling van zijn steeds stijgende uitgaven voor privé-gezondheidszorg en voor de werkgever is het qua kostprijs een goede zaak: er zijn immers geen patronale of sociale bijdragen op verschuldigd. Bewijst de werkgever daarmee dat hij inzit met zijn werknemers en goed voor hen zorgt.

Financiële bescherming tegen medische kosten die de pan uit swingen, beperkt zich trouwens niet tot louter een hospitalisatieverzekering. Uit de tabel hierbij blijkt dat de Belg zich nauwelijks indekt tegen andere medische zorgen zoals afhankelijkheid, tandzorgen, apotheekkosten of zelfs een bril of hoorapparaat.

In de nabije toekomst zullen we met z’n allen langer moeten werken. Dat betekent dat we langer in goede conditie zullen moeten zijn om onze veeleisende job uit te oefenen. En dat de kans dus groter wordt dat we tijdens onze loopbaan ziek kunnen worden.

Reden te meer om na te denken over een brede en comfortabele indekking van uw medische uitgaven.

apr
15

Paasweekend

Het kantoor is open op zaterdag 16 april van 9u tot 12u. Gesloten op Pasen 17april én op Paasmaandag... | Lees meer
mei
12

Hemelvaartsdag

Ter gelegenheid van Hemelvaart is het kantoor gesloten op donderdag 13 mei. We zijn er graag terug v... | Lees meer